page-visuals-mylogenics

Mylogenics

Met behulp van Mylogenics is het mogelijk om binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel op te sporen. Bijna alle klachten aan het menselijk lichaam zijn te beïnvloeden door middel van Mylogenics. Deze methode van behandelen zorgt regelmatig voor spectaculaire resultaten, soms zelfs ondanks jarenlange therapie.

Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels en door het toepassen van specifieke behandelmethodes.

Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting, directe verbetering van (atletische) prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met Mylogenics worden zwakke schakels dus direct versterkt. Indien noodzakelijk bied ik een doelgericht trainingsschema, voedingsadvies en supplementenadvies aan ter ondersteuning van de behandeling.

Ben je op zoek naar een effectieve methode om je klachten direct te verminderen? Of wil je je (sport)prestaties direct verbeteren? Bel of mail ons dan.

Contact

Twan van den Heuvel
Blikslagerstraat 5-7
5405 BL Uden

Tel: 06 538 101 94
heuveltraining@gmail.com

Twitter

Helaas, het laatste twitterbericht kan niet worden geladen.