page-visuals-testimonials

Testimonial

Olaf van Hoof

Ondernemer, hobby hardloper en vrijwillig brandweerman

In een leven waar spanning en ontspanning elkaar goed op dienen te volgen levert de Personal training bij Heuveltraining een essentiële bijdrage. Het ontwikkelen van een sterkere core heeft zich bewezen tijdens de marathon van Mauritius, bij inspannende brandweer inzetten en zeer zeker bij het goed functioneren als ondernemer draagt een gezond lichaam bij aan een succesvolle ‘werkdag’.

Op mijn 32e besloot ik dat sport wel degelijk een onderdeel van mijn leven uit zou moeten maken, discipline, plezier en progressie hebben daarbij geholpen. De training bij Heuvel training hebben een optimaal rendement, de kracht, houding, flexibiliteit en uithoudings vermogen worden optimaal ontwikkeld. Twan dank je!

Anky van Grunsven

Dressage horses BV

Hij weet waar hij het over heeft en is heel professioneel. Hij stelt de trainingen samen op basis van behoeften en doelstellingen en afgestemd op je persoonlijk niveau. Door de afwisselende oefeningen en werkvormen vliegt het uur voorbij en heb je, voor je het weet, weer een intensieve en effectieve work-out achter de rug. Kortom, een oprechte aanrader als je in jezelf wilt investeren.

Teun Willems

Head of Marketing CAD2M BV

Wanneer je wat wilt bereiken (en dat geldt voor sportieve of carrière gerelateerde doelen) zijn focus, discipline, doorzettingsvermogen en een gezond stukje zelfkastijding de ingrediënten voor succes. Twan van den Heuvel en zijn Hillfit trainingsmethodiek haalt deze eigenschappen in zijn leden naar boven. De afwisseling in de trainingsvormen en niveaus, het verhoogde energieniveau en de band die je opbouwt met de “lotgenoten” met wie je samen afziet zijn onmiskenbare voordelen van Heuveltraining. Ben je iemand die resultaat zoekt en daar voor wil werken dan is dit de juiste plek voor jou!

Willem en Hanneke van der Krieken

Eigenaars Flying Kiwi – Creatieve websites
actieve sporters: Willem wielrennen, Hanneke hardlopen

Willem: ‘Bewust met voeding omgaan in combinatie met een persoonlijke trainer heeft voor een grote ontwikkeling gezorgd. Verrassende veelzijdigheid is wat ik ontdekte in deze tak van sport. De uitdaging aangaan en keer op keer jezelf verbeteren is gewoon kicken.’

Hanneke: ‘Door de wekelijkse intensieve trainingen merk ik dat dit het verschil kan maken tussen lekker lopen en super lopen. Je merkt dat het veelzijdig trainen van je lichaam met krachttraining echt veel doet. Twan weet je tijdens de trainingen ook altijd tot het uiterste te drijven, waardoor je meer bereikt dan je je kunt voorstellen. Voor mij is Heuveltraining een kers op de taart.’

Contact

Twan van den Heuvel
Blikslagerstraat 5-7
5405 BL Uden

Tel: 06 538 101 94
heuveltraining@gmail.com

Twitter

Helaas, het laatste twitterbericht kan niet worden geladen.