page-visuals-04

Personal training

Wat:

Personal training is zowel een uitdaging voor de sporter als voor de trainer.
Er zijn dan ook een aantal ingrediënten nodig die deel uit maken van de Personal training waardoor het lichaam hierdoor optimaal presteert: Flexibilteit-, WU-, core-, balans-, reactief-, SAQ-, weerstand- en cardiotraining.

Waarom:

Heuveltraining creëert een uitdaging waar en wanneer het jou uitkomt. Op deze manier kun je jouw doelen thuis, in het park, in een health club of waar je maar wilt bereiken. Dit betekent dat Heuveltraining sporters thuis, in de onze trainingsruimte in Uden of bij Bodystyle in Uden begeleidt met trainen. Met al deze opties is sporten een minimale belasting in jouw drukke persoonlijke agenda.

Hoe:

Informatie verkrijgen wat betreft medische geschiedenis, leefstijl, sportachtergrond en doelstellingen;

Verschillende metingen;

Via een assessment. Dit is de opbouw om de juiste methodiek en beslissingen t.a.v. keuze van training en selecteren van de acute variabelen. Tijdens deze observatie assessment wordt er gekeken naar de mogelijke disbalans in de anatomie, fysiologie en biomechanica welke de resultaten negatief kan beïnvloeden.

Met al deze informatie ontwerpt Heuveltraining een persoonlijk gespecialiseerd trainingsprogramma, zodat al je doelen realiteit worden en jullie samen de uitdaging aan gaan.

Neem vrijblijvend contact op wanneer je geïnteresseerd bent in een proefles of meer informatie zou willen.

Contact

Twan van den Heuvel
Blikslagerstraat 5-7
5405 BL Uden

Tel: 06 538 101 94
heuveltraining@gmail.com

Twitter

Helaas, het laatste twitterbericht kan niet worden geladen.